zondag 21 december 2008

De Meest Feestelijke Ukulele Jamboree Ooit!

Lieve Ukulele Vrienden,
Ik weet dat het moeilijk te geloven is maar de Ukulele Jamborees worden alleen maar leuker, gekker en drukker! Whoa....Cafe de Bel was echt helemaal afgeladen, ongeloofelijk! Dankzij Ukelady Tammy zijn er maar liefst 11 video's te zien van de hilariteit. Om te beginnen, check out Pieter Popster. Toen wij de video bekeken hebben we spontaan onze onderbroeken naar het scherm gegooid! (Ukuleles zijn ook stoer hoor.)
De avond begon met een Ukulele Interventie waar er weer nieuwe ukulele spelers gecreerd zijn. We hebben sindsdien ontzettende enthousiaste mailtjes gekregen van de nieuwste deelnemers. Altijd geweldig om zulke feedback te krijgen.

En toen was er de Open Mic...Nou we wisten echt niet wat we mee maakte (echt niet!) We hadden in totaal 14 performers....14! En wat een performers, allemaal anders, iedereen te gek op hun eigen manier. We willen hun ontzettend bedanken! Zonder jullie hadden we geen show en WOW, wat een show! Onze 'Epileptische Dank' aan Ukelady Tammy, Mister Moon, Yvonne, Igor, Ieke, Lichun, Mariska, Gabrielle, Pieter Popster, Bertus, Bram, Rieny, Norbert & Miqi!
En, er werden prijzen gewonnen bij de lotterij! Leuk zo'n lotterij. Dat moeten we vaker doen. Felicitaties aan Bert die de Hoofd Prijs (Concert Ukulele) heeft gewonnen, aan Mikey die de Sexy Ukulele Lady Prints aan zijn muur heeft hangen, en (het is zo erg maar we hebben de naam niet mee gekregen) aan de lieve enthousiaste meid die zo graag de ukulele wou winnen maar het moest doen met de 3e prijs, een ukulele stem fluit. (Wij zagen haar later onderhandelen met Bert, de Hoofd Prijs winnaar, dus mischien komt dat toch nog goed.)

Buzz Woord van de avond..........?
Boterkoekulele! (Mogen we zelf even zeggen dat dit geniaal is?... wij hebben onze momenten!)

We willen natuurllijk iedereen Gigantisch Bedanken die de Ukulele Jamboree mogelijk heeft gemaakt...Tiek, Bert, Jerry, Mikey en het personeel bij Cafe de Bel en het aller belangrijkste.......
Onze ukulele vrienden. Jullie zijn het mooiste publiek ooit! We hebben ontzettend van jullie genoten. Dank je wel! En, heb je wat te melden of leuke foto's van de avond....graag samendelen. Klik op de 'reactie' knop hieronder of stuur ons een mailtje. (zie 'Ukulele Vriend' in het column hiernaast) We horen graag van je. Later Sweet Potat'rs!
(klik op de foto's voor een groot afbeelding)

4 opmerkingen:

 1. Kijk nou...Je kan hier reacties achterlaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey JE kan hier inderdaad een reactie achterlaten.
  Nou het was wel een SUPER Feestje hoor!!!
  Wij hebben ultiem genoten van alle UKULELE Spirit!!!

  Tot Een Volgend Feestje!!
  GRRR UkeLady Tammy & Mister Moon

  BeantwoordenVerwijderen