vrijdag 2 januari 2009

Gelukkig Nieuw Jaar Ukulele Vrienden!

Lieve Ukulele Vrienden, 2008 was een geweldig jaar voor 'The Uke Box' waarin we te gekke ukulele spelers en liefhebbers hebben ontmoet. Wij bedanken iedereen voor de positieve ukulele-energie waardoor dit jaar zo'n feest heeft kunnen worden en wensen al onze Ukulele Vrienden een Erg Gelukkig en Muzikaal Nieuw Jaar in 2009!

The Uke Box Jaar Review
Wat een jaar!...Wij hebben opgetreden bij een paar hele bijzondere gelegenheden waaronder 'The Ukulele Rejects Show' in New York hosted by Sonic Uke, Craig Robertsons 'Ukulele Caravan-Houdini Revisited Show' in Boston en 'The European Ukulele Festival' in Gross Umstadt sponsored by RISA, Duitsland. En, sinds September 2008, hosten wij een maandelijkse Ukulele Jamboree in Café de Bel in Rotterdam Noord. Deze is tot onze enorme trots een groot succes geworden. Daarnaast hebben we ukulele les gegeven op basisscholen, veel workshops gegeven aan allerlei doelgroepen van Junioren tot Senioren en zijn ook begonnen met Ukulele Team Building Middagen voor Bedrijven.

2009, Jaar van het Ukulele!
In 2009 gaan wij natuurlijk gezellig door met deze en nog meer bijzondere Ukulele Projecten. Wij nemen de maand Januari om alles te evalueren en plannen te maken voor het komende jaar. Heb jij soms leuke ukulele ideeen of wensen dan horen wij dat graag dus, Stuur maar een Mailtje!

Ook gaan we de komende maand opnames maken met de hoop om medio Februari onze eerste CD te presenteren. Stay Tuned!

Tot Slot
De Ukulele Highlight van 2008 was zonder twijfel Bosko & Honey's bezoek aan Rotterdam tijdens hun Ukulele Safari. Die hebben twee weken bij ons gelogeerd en het was echt een super gezellige, erg leerzame en vruchtbare ontmoeting. Hierbij sluiten we af met de video die toen gefilmd is bij ons thuis, de Pijnackerplein en Cafe de Bel. Veel kijk plezier en tot gauw!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten