dinsdag 30 juni 2009

Il Festival delle Ukulele Italia era FANTASTICO!

Net terug van de Ukulele Festival Italie. Het was echt geweldig! Zo fijn om onze ukulele vrienden te zien en heel veel nieuwe ukulele vrienden te ontmoeten. Hebben veel gelachen met Ukulelezaza en Yannik van Les Mecs du Noord. Ook ontzettend leuk om Yan Yalego te ontmoeten en Aaron Keim van Bean Sprout Banjo's. Oh, en laat ons het even over Maria Bicchierri hebben. Wat kan die meid zingen zeg. En haar vriendje, Remigio van "The Hot Gipsy Trio" is zo ontzettend leuk om te zien spelen....Grootste glimlach ooit.
Dit is slechts een selectie van al de geweldig mensen die we hebben mogen ervaren in Vincenza. Wat ons opvalt is dat veel van de ukulele performers, spelers en liefhebbers daar zeer divers en talentvol zijn. Filmmakers, Schrijvers, Beeldend Kunstenaars... Lijkt dat ze allemaal barsten van de innovatieve ideen en pakken de meest aparte projekten aan. Zeer inspirerend.

Oh, en de organizatie was geweldig. Bravo voor alle mensen van Aquila Snaren voor een geweldig festival. In het bijzonder, Grazie Mille aan Francesca, Mimmo, Carlo, Beppe en Daniele voor de ontzettend goed verzorging! Ciao Amigolele's!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten