maandag 22 juni 2009

Ukulele Festival Italie op 27 & 28 Juni!

Dit komende weekend, 27 en 28 Juni, in Vincenza, Italie wordt een Ukulele Festival gehouden wat belooft heel bijzonder te zijn. Er komen exceptionele artiesten zoals Yan Yalego (Fr), Veronica & Max (It), Les Mecs du Nord (Be), en Aaron Kiem (VS) plus nog veel meer.

De hoofdsponsor van dit evenement is Aquila Snaren. Goede snaren trouwens, vooral als je een ukulele hebt die ietsje te zacht klinkt. Aquilas brengen wat meer klank eruit. En, de mensen van Aquila zijn ontzettend aardig. Zo aardig dat ze zelfs je Ukulele Interventie Hosts, "The Uke Box" ook hebben uitgenodigd om op te treden op het fest. We staan daar ook op de markt met onze "Jumping Flea Market" waar we Ukuleles, Mini Accordeons en Zelf Gemaakte Muzikale Goodies verkopen.

Het wordt een bijzonder weekend. Behalve de performances word er ook vele leerzame workshops gegeven. Daarnaast is er een ukulele- tentoonstelling, markt en prijzen! Tip: Je kan vrij goedkoop vliegtickets vinden bij Ryan Air, vliegend vanuit Brussels. Zo, pak je uke in voor een lekker weekend in Vincenza!

Hier een voorproefje van het giga talent dat op het festival te bewonderen is. Veronica & Max samen met Yan Yalego spelen "Me, Myself & I". Oh, en let op het mond trompet solo door Yan....VET!

1 opmerking:

  1. ukulelezazajuni 22, 2009

    Niet Les Mecs du Nord treden op, maar Jaynickel & ZAZA! Weliswaar twee bandleden van Les Mecs, maar echt wel andere muziek. :)

    See you in Vicenza!

    BeantwoordenVerwijderen