zondag 9 augustus 2009

The Uke Box op Zomerse Toeren

Aloha ! Deze zomer toeren Shelley en ik langs festivals met "The Uke Box".. We treden op , geven workshops en soms klappen we onze marktkraam uit om ukulele’s, speelgoedaccordeons, wasbord-stropdassen en muziekale-gadgets te verkopen.

We hebben er zo veel plezier in en worden steeds zo enthousiast onthaald dat we nu plannen hebben om een volgend jaar met een bus door europa te trekken.Het laatste festival was het Pijnackerplein Pijnackerplein Country & Bluegrass Festival. Dit was echt te gek. De bands waren van een zeer hoog Country/Bluegrass nivo. The Bluegrass Boogiemen, The Hillbilly Stringpickers en onze favorieten: Rikke & Emma! Er liepen Pony’s rond, je kon er hoefijzerwerpen, spijker slaan en een (nep)koe melken , Jihaaaaaaaaaaaa !!

Het publiek varieerde van rockabilly tot buurtende dametjes. Het is altijd een cool gezicht om grote stoere dude’s met tatoo’s rond te zien lopen met een pas aangeschafte Ukulele onder hun arm.Ookal moeten we toegeven dat ons optreden niet helemaal lekker liep.
We waren iets te laat opgestaan en waren (te) druk met onze marktkraam en de workshop. Maar we bloven dat we volgend jaar onze wekker zullen zetten.

We krijgen nog veel optredens dit jaar maar we kijken heel erg uit naar het Dublin International Ukulele Festival. In Dublin gaan we optreden, geven een workshop en we pakken uit met "The Jumping Flea Market".
Kom langs als je in de buurt van Dublin bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten