zondag 23 augustus 2009

Ukulele Hotspot Winterswijk

Bij onze Ukulele Vrienden in Winterswijk was er in mei een Ukulele Fest, gegroeid uit de "Ukulele Hotspot Winterswijk", welke sinds 2007, toen met 10 deelnemers jaarlijks door Arjan Eeltink wordt georganiseerd. Hij doet dit in samenwerking met de Duitse Ukuleleclub. Een Ukulele Hotspot is een dag of weekend waarin liefhebbers van de ukulele elkaar ontmoeten. Er wordt samen muziek gemaakt en ervaringen uitgewisseld.

In 2008 werd tijdens de Hotspot een gelegenheids ukulele orkest geformeerd. Dit jaar is veel overleg geweest tussen verschillende Nederlandse en Duitse muzikanten. Het resultaat was te horen en te zien in café de Sprong, onder de naam: Ukelele Hotspot Orchestra Winterswijk 2009. Dit jaar kwamen er rond de 30 musici naar Winterswijk uit O.A. Berlein, Kiel en Beijeren. En hier zijn ze.... "Rock Hula Baby"...


Helaas heeft 'The Uke Box' dit evenement moeten missen maar het was waarschijnlijk zo gezellig gelopen dat ze al een datum hebben voor het volgende Fest en dit keer gaat het 3 dagen lang door! 14 t/m 16 Mei, 2010. Meer Weten? Hier Klikken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten