vrijdag 23 oktober 2009

Ukulele Jamboree Nr.10 was de BOMB!

Jongens, ik hoop dat jullie dit niet gemist hebben. Dit was een Ukulele Jamboree met style! Jaynickel & ZAZA hebben een ongeloofelijke opzwepende show gegeven. Het hele Café stond op z'n kop. Aan het eind van deze post vind je een video waar je de sfeer kan proeven en dan weet je meteen waar we het over hebben.
Klik op de afbeeldingen om te ZOOMEN!Wij hebben ook tussen het hosten in een beetje washtub bass gespeeld met Jaynickel & ZAZA. Leuk!Wij wisten dat Jaynickel & ZAZA fantastisch zal zijn maar wat we niet wisten was dat er zoveel leuke acts bij de Open Mic waren. Klaaske is uit Zeist gekomen en heeft ons getrakteerd op een aantal mooie liedjes. Vooral het laatste liedje wat ze heeft gezongen ten ere van haar zoon was erg vetederend. En Wessel uit Amsterdam was ook te gek! Hij speelt ook bas bij de "Tennessee Studs" maar we hadden geluk dat hij een avondje kon doorzakken met z'n ukulele in Rotterdam. Daarnaast waren er geweldig optredens van bekende Jamboree artiesten. Groot dank aan Miss Yvonne, Thako en The Beast from the East.De avond was begonnen met een workshop gegeven door Ukulelezaza. Hij heeft de vele enthousiaste participanten (echt een vol huis!) rechter-hand technieken geleerd. Bezoek een keertje Ukulelezaza's YouTube Kanaal. Hij heeft heel veel bijzonder clips gemaakt waaronder 'Instructie Video's' waar hij je geweldig ukulele trucs leert.En, natuurlijk hebben we geweldig prijzen weggegeven, dit keer met een "V" thema. 1e Prijs: Een "Flying V" Ukulele gewonnen door Mike, 2e Prijs: een V-hals T-shirt gewonnen door Yvonne en 3e Prijs: een V Snaar! gewonnen door een dude uit Oregon. (V-Snaar....HUMOR!)Het was echt een top avond. Bedankt aan Cafe de Bel voor zo'n geweldig Ukulele gastvrijheid. Oh, en er was ook een after party bij 'The Uke Box' thuis dat doorging tot de volgende dag! Groot dank aan iedereen die deze avond onvergetelijk heeft gemaakt. Je weet wie je bent....MANIACS!

Tja, als je het hebt gemist is dat spijtig maar gelukkig kan je hier Jaynickel & ZAZA en het prachtige publiek bij Cafe de Bel zien en horen. Take it away boys!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten