woensdag 7 juli 2010

The Big Damn Ukulele Band op z'n Zomers

Op 26 Juni heeft het 'Zomers Bèèèèhtjes en Bietjes Feest ' plaats gevonden op het Noordplein. Dit feest is een onderdeel van de Rotterdamse Oogst Campagne.
Rotterdamse Oogst maakt een nieuwe mix van het beste dat de regio en de stad elkaar te bieden hebben; Eerlijke, gezonde producten, ambachtelijke technieken, boerenverstand en duurzame, innovatieve technologie, ontwerptalent en smaken uit de wereldkeuken.
Aangezien Ukuleles ook milieu vriendelijk zijn (uit één gitaar haal je liefsts 3 ukuleles) hebben wij samen met een aantal leden van 'The Big Damn Ukulele Band' opgetreden bij het Hooibaal Café. LEUK! Bedankt aan de organisatie van het feest...heel mooi innitiatief. En, aan alle leden van de BDUB die zijn komen spelen met speciale dank aan Yvonne Zegers voor het helpen met het organisatie en aan Henk de Laat en Peter Hersbach voor hun geweldig vocale bijdragen. Jullie waren allemaal super!

4 opmerkingen:

 1. Nice! We staan er mooi op met zijn allen. Waar heb je die foto's vandaan? Ik wil ze ook wel hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Tijs!
  Leuke he? Ik vond dat je zo mooi op stond!
  Sommige foto's kan je vinden via Flickr met het zoekterm 'RotterdamseOogst' maar de ukulele foto's zijn naar me toegestuurd geloof ik. Ik stuur ze een keertje op....na vakantie. We gaan camperen!
  Groetjes,
  Shelley.

  BeantwoordenVerwijderen