zaterdag 3 september 2011

The Uke Box morgen op de Hand Made Market

Zondag 4 september 2011 gaat het gebeuren; de allereerste echte Home Made Market!!! Een unieke markt in het hart van het Zeeheldenkwartier op het Prins Hendrikplein en in de Prins Henrikstraat te Den Haag.De Home Made Market is de markt voor speciale zaken in het Zeeheldenkwartier, maar ook voor unieke webwinkels die eens off line willen met hun creatieve-, vintage-, design- & kinderspullen. Een echte lifestyle markt waar je de nieuwste trends aantreft voor interieur, mode, vintage, kinderkleding, kids design, sieraden en accessoires en zelfs kunst. Door de hele Prins Hendrikstraat vindt u stands met leuke producten, lekker eten en drinken. Op de gezellige terrasjes bij de lokale horeca gelegenheden zijn heerlijke producten te verkrijgen. Bovendien wordt u daar getrakteerd op muziek van leuke bands en een DJ met fantastische soul platen.

Het wordt een blije dag vol muziek, vermaak, eten & drinken en uiteraard……….. de zweefmolen! Midden op het Prins Hendrikplein staat weer de traditionele zweefmolen. Om de zweefmolen heen wordt nog een keur aan leuke activiteiten voor de kinderen aangeboden. Van ballengooien tot knutselen! Bij Kek knutselen zijn de leukste knutselprojecten voor kinderen te koop!

De Uke Box uit Rotterdam geeft workshops ukelele spelen. Met een half uurtje instructie op speelse wijze, kan iedereen een leuk deuntje spelen!

Zondag 4 september 2011 van 11.00 tot 18.00 uur in de
Prins Hendrikstraat en het Prins Hendrik(kinder)plein te Den Haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten