vrijdag 28 oktober 2011

'Mighty Uke' Premier & Road Show in Rotterdam!

Op Vrijdag, 11 November
Zaagmolenkade 46
3035KA Rotterdam 
Presenteren 'The Uke Box'
De premier van de documentaire...

"Mighty Uke"
The Amazing Comeback 
of a Musical Underdog
(tijden &kaartverkoop info onderaan deze post)


De Film
‘Mighty Uke’ reist over de hele wereld om te ontdekken waarom zoveel mensen van verschillende culturen, leeftijden en muzikale voorkeuren de ukulele kiezen als een manier om zich te uiten, om zich te verbinden met het verleden en met elkaar. Van de Redwoods in California door de stoffige straten van Parijs, van swingend London, door Tokyo’s high-rise canyons to Hawaii, ukers vertellen het verhaal van het peoples instrument: The Mighty Uke.

Ontmoet De Makers
Tony Coleman & Margaret Meagher uit Canada zullen zelf aanwezig zijn om de film te introduceren en al je vragen te beantwoorden na afloop. En, uiteraard brengen ze hun ukulele's mee!

Mighty Uke Road Show
De film wordt opgevolgd door vele ukulele pret waaronder een Big Damn Ukulele Play Along. Breng je ukulele en spel mee! Hier Klikken om de liedjes met akkoorden te downloaden. Heb jij nog geen ukulele? Koop er eentje op de avond  v.a. 35,- bij de Ukulele Market!

Daarbij is er een OpenMic. Laat ons je 'U Factor' zien! En, een speciaal optreden door de Amerikaans Aaron Lee. Aaron komt ons vertellen over zijn Ukulele Tour op de Fiets en speelt liedjes van zijn nieuwe album, The Ukulele Project. Oh, en hij heeft een prachtig snor!

Maak kans op de Speical Edition 'Mighty Uke'! 
Iedereen die een Mighty Uke DVD of T-shirt koopt maakt kans om deze prachtig special-editie concert ukulele van Kala mee naar huis te nemen. WOW!

19:00 uur:
Inloop
Geniet van een drankje, een hapje en ukulele intermezzo’s!
19:45 - 21:20
Aanvang Film: 
Geintroduceerd door filmmakers
Tony Coleman & Margaret Meagher
±22:00 uur: 
Mighty Uke Road Show
Big Damn Ukulele Play Along,
OpenMic & Performances
Midnight:
Afloop
ENTREE: 
Voorverkoop: €7,50 
Aan de deur: €10,
BRENG JE UKULELE MEE
EN KRIJG €2,50 KORTINGVoorverkoop via PayPal


Kies voor één of meer tickets


Geen opmerkingen:

Een reactie posten