maandag 23 april 2012

"De Nacht in Noord"!

Komende Zaterdag, 28 April, De Nacht in Noord! We hebben er hier echt zin in. Het evenement is geinitieerd door Powerboat en is ontstaan door een aantaal bijeenkomsten met een groot aantal creatievelingen uit de buurt. Door allerlei ludieke brainstorm methodes en werk sessies zijn er ideeen verzameld en samen uitgewerkt. Hierdoor is er een zeer divers en bijzonder programma ontstaan. Het belooft een zeer unieke avond te worden.

Eigenlijk jammer dat wij zelf niet alles kunnen zien en meemaken van de Nacht in Noord doordat wij zelf deel uit maken van het programma maar dat kan U! wel en het is echt, echt, echt een aanrader. Dit van de organisatie...
"In de nacht van 28 op 29 april 2012 – van zonsondergang tot zonsopkomst – proef je samen van Noord. We dagen je uit om mee op safari te gaan, voor een nachtelijke ontdekkingstocht door de buurt. We presenteren exclusieve muziekoptredens, (licht-) installaties, rituelen en guerrilla-acties op en rondom de Hofbogen. De best bewaarde geheimen en opkomende talenten laten zich zien. We gaan luisteren, wandelen, bouwen, dansen, ontdekken en slapen. Je moet lid worden van de club om binnen te komen, en dat blijf je voor altijd…"
Wees snel! Tickets zijn bijna op. In 'The Jumping Flea Market' hebben we er nog 10 liggen. Ze kosten maar €12,50. Voor meer informatie kijk op de Nacht van Noord Website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten