dinsdag 3 april 2012

Marko en De Bie

Zaterdag 10 Maart heeft het Ukulele-bewustzijn een enorme boost gekregen ! The Jumping Flea Market sprong deze zaterdag naar Den Haag (Spuiplein) om op de muzikale markt te staan. Het Haagse publiek reageerde zeer enthousiast op de ukulele en er zijn een aantal nieuwe ukulelebezitters cq. -spelers bijgekomen.

Er was echter een speciale ukulele-koper aan de marktkraam namelijk onze vormalige Nationale Mental Coach en nog altijd geniaal cabaretier, schrijver en zanger, Wim de Bie !!! Wim de Bie is natuurlijk net zoals zovele al heel z'n leven een ukulele-speler zonder dit zelf door te hebben. Maar, sinds 10 Maart heeft deze grote man de kleine ukulele omarmd.

Nu zijn er wetenschappers die onomwonden bewezen hebben dat Nederland op mentaal en hierdoor dus ook op economisch vlak keihard achteruit is gegaan sinds "van Kooten & de Bie" gestopt zijn met hun tv-optredens. Laten we hopen dat de Ukulele een nieuw inspiratie-platvorm wordt voor Wim de Bie zodat hij Nederland uit deze mentale- en economische crisis zal leiden.

Hier de vierde singel van 'Het Slimplisties Verbond uit 1976...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten