dinsdag 16 oktober 2012

Ukulele Master Class Series in The Jumping Flea

(Click Here for English Version)
ZONDAG 21 OKTOBER
Met trots kondigen wij het begin van de Ukulele Master Class Series in The Jumping Flea aan. Gedoceerd door wereldklasse ukelelespelers zijn de Masterclasses bedoeld voor spelers die hun speltechniek verder willen ontwikkelen.

Deze Master Classes zijn zeer interessant voor zowel beginners (met een goede beheersing van de basis technieken) als voor gevorderde spelers. We beginnen met een serie gegeven door Ukulelezaza. De eerste editie behandelt het thema: Akkoorden en Melodie

Ukulelezaza, ook bekend als Remco Houtman, is beschouwd als één van de beste ukelele spelers van de wereld. Zijn rechterhand techniek is verbluffend. Hij beheerst zowel snelle ritmische vaardigheden als een gevoel voor subliem melodische spel. Hij is ook een zeer enthousiast verzamelaar van vintage Martin Ukuleles en speelt naast de ukelele ook de plectrum banjo en de zingende zaag. (zie video's onderaan in deze post)

U LEERT:

• De logica achter Akkoorden

• De melodie spelen vanuit een akkoord

• Solo’s spelen

• Improviseren

U KRIJGT:
• Een overheerlijke sandwich + dorst lesser
.
• Een demonstratie door Ukulelezaza
DATUM: Zondag 21 Oktober, 2012

LOKATIE: The Jumping Flea, Zaagmolenstraat 125a, 3036HH Rotterdam

TIJD: 11:00 uur - ± 14:00 UUR 

DUUR: ±3 uur

KOSTEN: €30,-, €25,- voor Vrienden van The Flea
EXTRA INFO: Cursussen bij The Jumping Flea vinden plaats in de Parlour achter de winkel. Hier heerst er een zeer aangename woonkamer sfeer. Naast een enorm leerzame cursus wordt het ook een gezellige en relaxend middagje in een intieme sfeer van maximaal 15 deelnemers.
Doe Mee!

AANMELDEN: Stuur een mailtje naar thejumpingfleamarket@gmail.com o.v.v. MASTERCLASS. Daarna ontvangt u betalings informatie. Zodra het inschrijfgeld is betaald krijgt u een bevestiging van uw deelname aan de Ukulele Master Class met Ukulelezaza.

1 opmerking: