vrijdag 26 april 2013

Bob Brozman (March 8, 1954 - April 24, 2013)

Gisteren is de ethnomusicologist en multi-instrumentalist, Bob Brozman, overleden. Hij was een ongelofelijk muzikant en een absoluut explosieve performer. Marko en ik had de eer om op een festival in England te spelen waar Bob Brozman de hoofd act was. Wat mij vooral bij staat is hoe energiek hij was. Hij rende de podium op, speelde zoals zijn leven er vanaf hing en toen hij klaar was heeft hij ook door het publiek gerend als een gek. Hij was zo ontzettend vol met leven, echt een zeer bijzonder man met gigantische talent. Om meer te lezen over Bob Brozman kan je zijn website hier bezoeken en zijn overlijdens bericht kan je hier lezen.

Bedankt voor je muziek, je kennis en je energie, Bob Brozman. Rust Zacht.

10 opmerkingen:

 1. Heel verdrietig nieuws. In 2000 speelde hij zijn eerste officiële optreden in Nederland op het snarenfestival dat ik organiseerde in de voormalige Calypso in Rotterdam. Een van mijn grootste helden. :-(

  Remco

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wow. Dat wist ik niet. Tja, echt shocking. Veel te jong.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Many Android launchers webgarden.com/ permit you to access activities Official Website that come bundled with apps. QuickShortcutMaker Download and Usage Instructions Android & PC These are essentially faster quickshortcutmaker ways to functions in the app, quick shortcut maker as opposed to the application itself.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Now it must currently be clear to frp bypass android you that workaround to bypass manufacturing facility Official reset protection has something to with ADB. frp bypass Well, yes. Allow's locate concerning it thoroughly in the step-by-step guide.

  BeantwoordenVerwijderen