vrijdag 30 augustus 2013

Ukulele Orchestra of Great Britain komt terug naar NL!

The Ukelele Orchestra (of Great Britain) komt op 18, 19 en 20 oktober a.s. naar Nederland voor optredens in resp. Odeon Zwolle, Oosterpoort Groningen en Paradiso Amsterdam.

"The Ukulele Orchestra is een regelrechte hit zoals je die maar zelden tegenkomt. (...) Het optreden hield het midden tussen hoogstandjes op de ukelele, comedy en cabaret." (Dagblad van het Noorden)
Wie het Ukulele Orchestra of Great Britain heeft gezien, zal met verbazing hebben geconstateerd tot wat voor enerverend avondje deze musici in staat zijn. Want zeg nou zelf: een ukelele is op voorhand niet het meest sexy instrument. Totdat deze Britten ermee aan de haal gaan. Op een ruim assortiment aan ukeleles brengen ze verbluffende versies van klassiekers uit de rock- n-roll, jazz, soul en popmuziek.
The Ukulele Orchestra of Great Britain begon ooit als grap, maar is inmiddels een wereldwijd bekend fenomeen De afgelopen 25 jaar gaven de muzikanten meer duizenden concerten, televisie- en radiooptredens, met een veel breder repertoire dan de afmetingen en het formaat van hun instrumenten normaliter toelaten. Zo werd de muziek van Kate Bush, Frank Sinatra, Nirvana, Chic, Otis Redding en Ennio Morricone al eens van een smakelijke, viersnarige herinterpretatie voorzien. Tel daarbij op de welbekende, onderkoelde Britse humor en u snapt waarom de groep geliefd is op zowel muziekfestivals als humorevenementen. Want voor The Ukulele Orchestra of Great Britain is een concert pas geslaagd als het grappig, virtuoos en een beetje rock- n-roll is.

http://www.ukuleleorchestra.com 

1 opmerking:


  1. الاول افضل شركة تنظيف خزانات بالرياض تستخدم مادة الابوكسي في تنظيغ و تطهير خزنات مياه الشرب بارخص الاسعار يمكنك الاستعانة بنا في اعمال غسيل خزانات بالرياض لتحصل على افضل الخدمات
    شركة الاول للخدمات

    BeantwoordenVerwijderen