dinsdag 9 februari 2010

Ukulele'en Tijdens De Rotterdamse MuseumNacht!


De negende Rotterdamse Museumnacht op 6 maart 2010 wordt grootser dan ooit en belooft tot in het kleinste detail een zinderende totaalervaring te worden. 'The Uke Box' doet mee in het prachtige Historische Museum Rotterdam, Het Schielandshuis. In verband met het thema, XS/XL, gaan wij met onze kleinste van alle snaar instrumenten de avond groots aanpakken...

Ukulele Interventie
Wat? Speel jij nog geen ukulele? Geen probleem! Wij brengen tassen vol met ukuleles mee, delen ze uit en binnen een half uur spelen we met z'n alle een liedje. Dit allemaal wordt begeleid door zang en wastub bass!
The Uke Box
Shelley Rickey & Marko van der Horst nemen u mee aan de hand van de ukulele naar vervlogen tijden in een prachtige salon in de stijl van de 20's en 30's. Maar, vergis je niet, Dit is niet je opa's ukulele!
The Big Damn Ukulele Band
Een XL Ukulele Band van 30+ Man Sterk, het grootste Ukulele Ensemble in de Lage Landen!
Ukulele Tentoonstelling
Diverse Rotterdamse kunstenaars hebben een ukulele omgetoverd tot een bijzonder kunstwerk. Op de avond worden er 9 unique examplaren tentoongesteld.

Ook op de avond te bewonderen...
Rotterdamse modekoning en illustrator Cargelli viert zijn 80ste verjaardag. Doe mee met de A4 x 80 Portretten-Estafette van Cargelli & Co en ontdek je ware gezicht. En, Dans in de Roaring Twenties Nightclub op de volle 78 toeren van DJ Blue Flamingo!

Alle tijden en details van de avond volgen nog. Stay Tuned!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten