woensdag 28 maart 2012

Kortrijk, Belgie Goes U-Can-Lele!

Op Zaterdag 14 April is er een heuse ukelele-namiddag en avond in Muziekcentrum Track* in Kortrijk, Belgie en die hebben een uitzonderlijk goed programma. Dit van de organisatie...
"Eerst staan er enkele workshops op het programma. Onder het motto “Everybody-Can-Lele!” bieden we een workshop aan voor beginners. De gevorderde ukelele-speler zal zeker ook aan zijn trekken komen tijdens een workshop met een aansluitende jamsessie. Wie wil kan nadien genieten van enkele optredens waarin de ukelele centraal staat. Binnenkort zullen we de namen bekend maken van de artiesten die definitief hebben toegezegd. Op ons verlanglijstje staan alleszins Ukulollo, Donna Maciocia en Het Ukulogisch Museum."
Wij hebben Ukulollo ontmoet in Italie, wat een talent. En, het Ukulogische Museum is geniaal. Echt een aanradder dus! Voor meer informatie bezoek de UCanLele Website. En, ze zijn ook te vinden op Facebook en Twitter. En als voorproefje, hier video's van Ukulollo, Donna Maciocia en Het Ukulogisch Museum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten