woensdag 28 maart 2012

Win kaartjes voor
'The Ukulele Orchestra of Great Britain'!

Wij zijn vorige week begonnen met een Fundraiser voor The Uke Box. Nu hebben we iets extra's aan te bieden aan onze donateurs dankzij De Oosterport in Groningen. De Oosterport heeft ons namelijk twee kaartjes geschonken voor het geweldige Ukulele Orchestra of Great Britain! The UOGB is namelijk te zien op 20 April. Alle donateurs maken dus kans op twee kaartjes en er zijn nog meer prijzen! Click Hier om alles te lezen over onze fundraiser, wat u kan betekenen voor The Uke Box en de geweldige prijzen waar u kans op kan maken.

Op Maandag, 10 April zullen we de gelukkig winnaar van de kaartjes voor 'The Ukulele Orchestra of Great Britain' uit een hoed trekken dus wees snel!


The Ukulele Orchestra of Great Britain

"The Ukulele Orchestra is een regelrechte hit zoals je die maar zelden tegenkomt. (...) Het optreden hield het midden tussen hoogstandjes op de ukelele, comedy en cabaret." (Dagblad van het Noorden)

The Ukulele Orchestra of Great Britain begon ooit als grap, maar is inmiddels een wereldwijd bekend fenomeen De afgelopen 25 jaar gaven de muzikanten duizenden concerten, televisie- en radiooptredens, met een veel breder repertoire dan de afmetingen en het formaat van hun instrumenten normaliter toelaten. Zo werd de muziek van Kate Bush, Frank Sinatra, Nirvana, Chic, Otis Redding en Ennio Morricone al eens van een smakelijke, viersnarige herinterpretatie voorzien. Tel daarbij op de welbekende, onderkoelde Britse humor en u snapt waarom de groep geliefd is op zowel muziekfestivals als humorevenementen. Want voor The Ukulele Orchestra of Great Britain is een concert pas geslaagd als het grappig, virtuoos en een beetje rock-‘n-roll is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten