maandag 26 maart 2012

The Uke Box Heeft Uw Hulp Nodig!

Lieve vrienden,
Tijdens de laatste zes jaren hebben wij vele projecten gerealiseerd... We hebben 15 edities van The Ukulele Jamboree geproduceerd waarbij Ukulele Artiesten uit vele wereld delen hebben opgetreden en vele hun eerste ukulele akkoorden hebben leren spelen, The Big Damn Ukulele Band gevormd met een groot en nog toenemend aantal amateur muziekanten en talloze ukulele workshops en cursussen gegeven. Dit hebben we allemaal gedaan met heel weinig geld en met weinig kosten voor de deelnemers maar nu hebben wij uw hulp heel erg nodig.

Bezuinigingen
De bezuinigingen in de kunst hebben ons ook hard getroffen. Onze structurele subsidie is stop gezet en opdrachten zijn ook heel wat minder geworden door de economische crisis. Toch, gaan wij vol gas en met inspiratie verder en hebben vele geweldige plannen voor de toekomst.

Wat gaan we doen?
Wij zijn namelijk heel hard bezig met het opzetten van ‘The Jumping Flea Market’ op de Zaagmolenstraat. We hebben al een klein winkeltje ingericht in de voorkamer maar om de onderneming echt te doen draaien willen we in de achterkamer een Parlour inrichten waar wij intieme concerten, etentjes, workshops, expo’s en nog veel meer bijzondere happenings en community projects kunnen plannen. Maar om dit te realiseren hebben we funding nodig.

Waar hebben wij precies geld voor nodig?
Om de Parlour op te zetten hebben wij verf, plaster, hout, stoelen, tafels, keukenwaren etc. nodig. Wij zijn erg handig en doen al het werk zelf. Het meubelair vinden we op ‘Gratis afhalen’ op Marktplaats. Wij zijn dus erg zuinig en kunnen heel veel doen met weinig middelen dus uw geld zal heel praktisch besteed worden.

Waarom zou je ons helpen?
Misschien heeft u in het verleden genoten van één van onze shows, of u bent één van duizenden die wij ukulele hebben leren spelen of hebben wij met u vele muziekale vreugde gedeeld op uw werkplaats of school. Of, misschien wil je gewoon achter een kleine culturele ondernemingen staan die met hart en ziel wordt voortgezet om mooie dingen de wereld in te brengen. Uw bijdrage helpt onze grote dromen voor onze kleine onderneming waar te maken.

Hoe kunt u doneren?
U kunt doneren via PayPal (druk op het knopje hieronder) of via onze bankrekening, 5729448 t.n.v. The Uke Box o.v.v. “Ik steun The Jumping Flea Market”. Alle donaties boven de 20,- euro krijgen een speciale dank in de post dus vergeet je adres niet te melden. Alle namen van donateurs die 50,- euro of meer doneren worden gegraveerd op onze Parlour Piano. Je mag het zelf in krassen of anders doen wij het zelf wel. Dus, geef aan hoe je vermeld wilt worden! Donateurs van 100,- euro of meer maken kans op een privé concert of ukulele workshop binnen Nederland.

Ten slotte
Wij weten dat we niet de enige zijn die het moeilijk hebben. De kans is groot dat ook U de broekriem strakker aan moet trekken. Maar alle kleine beetjes helpen. We zullen ontzettend dankbaar zijn voor uw steun! Veel liefs en vriendelijk groet.

Marko van der Horst & Shelley Rickey
‘The Uke Box’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten